2

Giv et gavekort til den du har kær
5
3
Giv et gavekort til den du har kær
1
Giv et gavekort til den du har kær
4
5

Permanent eyelash forlængelse.

Oplev drømmen om forførende øjenvipper.

Design og kvalitet

Med vores eyelash extensions kan du vælge en bred vifte af længder, tykkelser og buer. Den store grad af individualitet gør, at vi kan tilbyde den rigtige type øjnvippe-forlængelse til enhver kvinde. Vores syntetiske vippe ser naturlige ud, er ekstremt elastiske og meget sorte. Forlængelse fra 6 mm til 15 mm er muligt.

Særlige fordele og holdbarhed.

Med en professionel øjnvippe-forlængelse er mascara fortid. Vores special udviklede lim er modstandsdygtig og tolerant, så de daglige brusebade eller aktiviteter såsom sport eller svømning er ikke et problem. Eyelash extensions holder lige så længe som rigtige vipper, som udskiftes/fornyes for hver to til tre måneder i normale cyklus. Ved regelmæssig opfyldning opnås perfekt tæthed. For kontaktlinsebrugere er denne form for extensions velegnet.

Hvad er en øjenvippe extension.

Helt naturligt udseende, syntetiske vipper – øjenvippe for øjenvippe – knyttet til dine egne vipper og med en naturlig holdbarhed ændres dit udseende markant. Med vores eyelash exension opnås mere tæthed, mere længde og den perfekte udstråling til dine øjne.

 

Påsætning af vipper:

850 kr.

Påfyldning af vipper:

15 min. – 200 kr.
30 min. – 300 kr.