Tag en time-out på Bornholm

Med skønheds- og velvære-behandlinger kombineret med forskellige afslapningsteknikker som mediation, ture i naturen m.m.

Kosmetolog, TinaMariia og terapeut, Hanne – tilbyder et weekendophold på Bornholm, hvor vi kombinerer Tinas Hudpleje med Hannes forskellige afstressnings-metoder.

  • Hos Tina får I en 120 minutters årstidsbehandling. Du får tjek på din hudpleje 365 dage i året ud fra din huds behov og alder. Du får en udvidet ansigtsbehandling og valget mellem en manicure eller pedicure. Efter behandlingen vil din hud være fuld af glød, næring og velvære.
  • Hos Hanne får I kendskab til forskellige måder at skabe ro i sjæl og krop. Fx gennem meditation, fokus på åndedræt, stillevandring i naturen m.m. Du vil afprøve forskellige tilgange til ro, så du kan mærke, hvilke der passer bedst til dig, og som du kan fortsætte med at bruge derhjemme.
  • Vi laver kursus for 4 kvinder ad gangen. Så hvis du kender 3 andre, der har lyst til at forkæle sig selv – kan I jo tage rejsen sammen.

 

Tidspunkter for kursus

  • -7. november 2021
  • -9. januar 2022

Kurset afholdes med minimum 3 deltagere. Med færre tilmeldte aflyses kurset.

 

Program
• I rejser til Bornholm fredag og bliver indlogeret på eneværelser ved ankomst. Du bliver indlogeret enten hos TinaMariia i Rønne på hendes 1.sal med 2 værelser og fælles bad/toilet – eller hos Hanne i Stampen, der ligeledes har en gæsteafdeling med 2 værelser og fælles bad/toilet.

• Kl. 19 serverer vi te/kaffe og frugt, mens vi informerer nærmere om weekendens program. Vi laver også en meditation til at sove på.

• Lørdag starter vi med morgenmad, hvor du også smører din frokost, der så er klar til at spises i det fri, hvis vejret tillader det.

Herefter laver vi en meditation og stillevandring.

Ca. kl.10.30 bliver I delt i 2 hold der henholdsvis følger TinaMariias og Hannes program (søndag bytter vi).

Efter frokost besøger vi Bornholms Kunstmuseum, hvis du da ikke hellere vælger at ”holde fri”.

• Søndag fortsætter som lørdag, men opholdet slutter efter frokost.

• Ændringer i programmets sammensætning kan forekomme afhængigt af deltagernes hjemrejsetidspunkt.

 

Pris

  • Opholdet koster: kr 4775. Det inkluderer frugt/kaffe/te fredag, morgenmad og frokost lørdag og søndag, 2 overnatninger på eneværelse med fællesbad/toilet for 2, indgang til museum og opholdets behandlinger og aktiviteter. Det inkluderer ikke rejse til og fra Bornholm, cafebesøg på museet eller mad/drikkelse lørdag aften. Men vi hjælper jer med at bestille den mad, I ønsker og sørger for, den bliver bragt til jer.

Tilmelding sker på tlf.: 29857993

Tilmeldingen er bindende og der indbetales ved tilmelding.

Bankoverførsel: 0650 6286913081

Hvis kurset aflyses pga. for få tilmeldte, sygdom hos TinaMariia eller Hanne eller officielle corona-forskrifter, der forhindrer kursets gennemførelse – tilbagebetales det fulde kursusbeløb. Dog ikke rejseomkostninger.

 

Vil du med på et af de to kurser – så meld dig hurtigt. Der er kun plads til 4.

 

Coronahensyn

  • Ved ankomst fremvises et gyldigt corona-pas eller en negativ PCR-test max 72 timer gammel.

Tilkøb af flere overnatninger

Hvis du ønsker at tilbringe mere tid på Bornholm, tilbyder vi, at du kan forlænge dit ophold på dit værelse for 450kr pr. nat.

 

 

 

Wellness & idyl på Bornholm: Samarbejde med Hotel Pepita

Nyd et vidunderligt wellness- og gourmetophold på toppen af den danske solskinsø Bornholm og bo på det populære Hotel Pepita, som byder på gammel klassisk kro-atmosfære. Hotellet ligger i Sandvig, bare to kilometer fra den livlige ferieby Allinge, der summer af liv og glade feriedage! Nyt værtskab og kreativitet i køkkenet har bragt Hotel Pepita på alles læber!

Som del af programmet nyd en “velværedag” hos Tinas hudpleje for to personer:

  • Nyd en ryg peeling, rygmassage og en ansigtsbehandling, herunder rens, peeling, nano peeling, skøn afslappende massage, maske der passer til din hud og årstid, samt vejledning, velvære og meget mere.

Book dit ophold og læs mere HER